Burtica in timpul si dupa sarcina

1_pregnancy
Nimeni nu poate contesta faptul ca perioada sarcinii este una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei! Cele mai multe dintre noi ne asteaptam sa avem o piele frumoasa si stralucitoare, fara vergeturi, celulita sau acnee atunci cand ramanem insarcinate, din pacate acest lucru nu se intampla intotdeauna.
Pielea de pe burtica necesita o ingrijire speciala ea fiind cea care este supusa cel mai mult intinderii pentru a se acomoda cu evolutia sarcinii. Daca ai facut sport inainte de a ramane insarcinata, iar tonusul tau muscular este destul de ridicat, atunci sansele sa ramai cu semne vizibile dupa nastere sunt aproape zero.
Miscarea, plimbarea si expercitiile fizice usoare va vor ajuta sa va pastrati tonusul muscular iar folosirea cremelor speciale va vor ajuta sa va mentineti aspectul sanatos al pielii. Astfel cu 15 minute zilnice de miscare si masaj va puteti mentine in forma si in timpul sarcinii.
Dupa ce vei naste, dar nu peste noapte, burtica incepe procesul de revenire la normal. La cele mai multe femei ea este inca destul de mare, rotunda, pufoasa si arata ca o sarcina avansata in 6 luni. Procesul de recuperare v-a fi destul de lung si necesita muuuuulta rabdare. Timpul si viteza cu care burtica scade si incepe sa revina la normal depin de: greutatea acumulata in timpul sarcinii, cat de activa esti si gene.
Continuua sa faci miscare, masaj si sa folosesti cremele speciale pe care le-ai folosit si in timpul sarcinii si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Mult succes!
„Pune-te la treabă din toată inima şi vei reuşi. Competiţia este atât de mică…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *